Velkommen til boblebad.no

På jakt etter nytt massasjebad til utendørsbruk? Eller kanskje et enkelt hjørnebadekar med bobler og massasjefunksjon, til innendørs bruk? Dette nettstedet vil presentere en rekke forskjellige typer/modeller innenfor boblebad, og relaterte produkter som f.eks. badestamper og steamdusjer – samt vise vei til hvor du gjør de beste kjøpene. Et skikkelig boblebad gir nytelse og velvære både sommer- og vinterstid!

Herlig massasje i boblebadet
Herlig massasje i boblebadet

Ønsker du å anskaffe nytt boblebad? Trenger du utstyr, service, veiledning i forbindelse med bruk, vedlikehold e.l.? Fortell oss hva du er på jakt etter i skjemaet under!

Hva er et boblebad?

Kjært barn har mange navn, sier ordtaket. Boblebad er et populært navn på et badekar med utvidet funksjonalitet; også kalt massasjebad  eller jacuzzi.  Disse betegnelsene refererer gjerne til et stort badekar med dyser for såkalt hydroterapi, hvor dysene genererer kraftige vannstråler (ofte tilført luft) som gir en massasjeeffekt – og bobler i badet. Disse massasjebadene har etterhvert blitt mer avanserte, og mange har f.eks. formstøpte sitteplasser, datastyring, elegant belysning og musikkanlegg.

Jacuzzi er et imidlertid et varemerke innen boblebad, som har utviklet seg til et samlebegrep på folkemunne.